June 19, 2011

Shoutout

Hi there.
I don't know where to start.
I just want to....tell you what's comin thru my mind. Right now. Yeah right now.

So guys, I had a big day today. I want you to pray for me...please. I really hope to pass this. So just wish me luck and pray for meee...I'm almost theeere. Iyaaaa udah quite far nihh. Eh maaf ya gaje ya pokoknya gitu, gue lagi pengen ngomong gitu nih. Aaaaa galawww. Eh ya ga juga sih. Intinya pengen curhat aja gitu yeee yayaya yaudahlah ya -_-

Anyways, I found a cutie in my school. Yeah, a boy. Aih thou he's my senior, he's still cute y'know. Effinnnn cute. Every time I see his face I feel like...."Ah Gaaaaawwwdddd the cutie is right on my eyes now! The cutie is right on my eyes now! Aaaaa I'm about to flyyyy and diiiiieeeeeyyy!!!!!"

Fyi, I have his xxx in my xxx loh. Lol, guess what's that. *muka ngeselin*
Yeah, you know my older post about love and such things, rite? I think.....gue beneran ngerasain itu. Yang when you're in love ituloh hahahaha udahlah ya ga penting bgt ga sih. Ah tapi ya beneran cute ya gimana dong gemessshhhhh tau gasihhh aaaaa *nada tante girang*

.......................ngkrik.

Btw lo ngerasa ga sih makin malem gue makin gaje. Ngerasa ya? Yaudahlah gapapa lah ya kali2lah gue gini gitu ya hehehehe.

Btw (lagi), gue pengen ngomong apa ya hmmm.

Oh iya.
Gue ya masa nih ya gue ya lagi bosen.

Terus kenapa?

Terus kenapa kata loooo???!!

Helloooo hibur gue dongggg.

Wuuuoooooyyyyy!!!

Nah kan makin ga jelas aja kan ya.

Yagapapalah ya namanya juga judulnya 'shoutout' gitu ya hehe.

Btw gue baru ngegambar nih,
Ceritanya ini ekspresi muka gue sekarang.
Ceritanya loh ya. Berarti bukan beneran kan ya. ha.



Tanggapan pertama nyokap gue:
"Ih kok serem sih dek"

Ngkrik abis lah ya.

***
Udahan ah gajenya, dadah

No comments: