December 29, 2011

People and Their Frikkin Get Slim Soon Program

Holiday greeting!

Hi guys! How yall doin? Are you enjoying your holiday? Well, so far so good to me :D

People around me are so busy with their diet program these days. And it's drivin me nut!
They don't eat fat foods, snacks, do some lil sports everyday--routinely--and other diet programs. How come those thing ain't drivin me nut?? W('A'"W)

But their efforts finally made that thing. They all become MUCH slimmer than beforeee!!! And honestly I'm jealous, I wanna be slim too :(

Well I've done things like em. But, mau gimana lagi ya gue pada dasarnya emang ga suka olahraga, terus gue paling gabisaaaa nahan makanan enak. Well actually, nyokap gue menerapkan diet sehat ke gue. Jujur aja sih gue belom pengen diet. Tapi menu yg nyokap kasih ke gue kayak secara ga langsung mengajak gue untuk diet. Like nasi merah, oatmeal, sayur, fruits, and so on. Tapi tetep aja berat gue naik turun. Iyalah wong tetep ngemil juga -_-

Not only my friends, I think all girls want themselves to be slim and beautiful.
Iyasih, gue termasuk cewek2 itu. -_-

Jujur2an dikit deh ya, gue kira dulu sekali akupuntur itu bisa langsung langsing, dan dulu gue sempet tertarik buat akupuntur betis.
Tapi setelah gue tanya nyokap dan temen2 gue, ternyata engga.

Ga jadi deh ya.

I love being myself ajah. Dietnya kapan2 aja :3

xo,

No comments: